Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κλείσιμο του στρατοπέδου Μεσολογγίου



Αποκαλυπτικός πριν από λίγο ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος σχετικά με τις αποφάσεις του Υπουργείου Άμυνας για τις καταργήσεις των κέντρων νεοσυλλέκτων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου και στη δημοσιογράφο, Ασημίνα Σαλαμούρα.
Ο κ. Βερύκιος επιβεβαίωσε την ορθότητα του προχθεσινού ρεπορτάζ του, στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» για τον «χακί Καλλικράτη» λέγοντας χαρακτηριστικά «με τέτοια ευαίσθητα θέματα για τις τοπικές κοινωνίες δεν παίζουμε».
Έτσι σύμφωνα με τον κ. Βερύκιο το υπουργείο Άμυνας, υπό την ασφυκτική πίεση του υπουργείου Οικονομίας και της Τρόικας για δραστική περιστολή των αμυντικών δαπανών μεταξύ άλλων προβαίνει στις καταργήσεις των κέντρων νεοσυλλέκτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Μεσολογγίου.
Η κατάργηση όπως τόνισε: «δεν θα γίνει με παράτες ή επίσημες ανακοινώσεις αλλά με τον απλό τρόπο να μην δεχθεί σειρά στρατευσίμων και με μετακινήσεις μονίμων στελεχών».
Τέλος όσον αφορά την πιθανότητα ανάκλησης αυτού του σχεδιασμού ο κ. Βερύκιος επανέλαβε την ορθότητα του ρεπορτάζ και με νόημα είπε: «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που υποστηρίζονται για παρεμβάσεις πολιτικών παραγόντων κλπ.»

Πηγή : MessolonghiNews

Μετά κι από αυτήν την αποκάλυψη δε χωρά πλέον αμφιβολία ακόμη και στους πιο δύσπιστους πολίτες αυτής της χώρας ότι τα πράγματα δρομολογούνται για τον πλήρη αφελληνισμό του κράτους και το μεγάλο εθνικό ξεπούλημα από τον ανθελληνικό συφερτό της κυβέρνησης των Πασοκιστανών.
Γι'αυτούς προέχουν τα "εταιρικά" σιωνιστικά συμφέροντα της αφανούς παγκόσμιας κυβέρνησης των σιωνιστών , προσπαθόντας να αποδομήσουν Έθνος και Πατρίδα.
Η Χρυσή Αυγή όμως έχει χρέος και μπορεί να μετατρέψει τα απατηλά τους ονειρά σε φριχτούς εφιάλτες.


Α.Σ.