Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μεταναστευτικό:75 εκ. ευρώ στοίχισαν οι απελάσεις τα τελευταία 5 χρόνια!

Ανυπολόγιστη είναι η ζημιά στη τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών από τις διαρκείς απελάσεις λαθρομεταναστών. Τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με το www.thebest.gr, οι απελάσεις έχουν κοστίσει 75 εκ. ευρώ!! Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όταν για χρέη μερικών δεκάδων ευρώ, στέλνουν τους Έλληνες στη φυλακή. Και να βλέπαμε ότι υπάρχει θετικό αποτέλεσμα από τις απελάσεις αυτές να το δεχθούμε το ποσό αυτό!

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μία τεράστια εξαπάτηση που γίνεται εις βάρος του Ελληνικού λαού. Διότι παρά τις τόσες απελάσεις που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια, οι λαθρομετανάστες αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Τα χρήματα, δηλαδή, που δίνει το δημόσιο, τα οποία προέρχονται σαφώς από τη τσέπη του Έλληνα πολίτη, ξοδεύονται εντελώς άσκοπα. Στην ουσία όλοι μας πληρώνουμε όπως φαίνεται για την αύξηση και όχι για τη μείωση των παράνομων μεταναστών.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες πως για όσο καιρό θα επιτρέπουν σε κίναιδους και λαμόγια να αποφασίζουν για τη τύχη του, να είναι σίγουροι πως ποτέ η καθημερινότητα τους δε θα γίνει καλύτερη. Αντιθέτως, θα χειροτερεύει όλο και περισσότερο έως ότου έρθει η μέρα που θα μας κυβερνούν πακιστανοί και μπαγκλαντεσιανοί.