Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...

Το δελτίο τύπου-απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου το διαβιβάσαμε σε όλα τα έντυπα της πόλης του Αγρινίου χωρίς να αναμένουμε δημοσίευση από κανένα, εκτός από ένα έντυπο του οποίου ο διαχειριστής δηλώνει δημοκράτης και υποψήφιος του ΚΚΕ-μλ. Ναι, είναι ο ίδιος που είχε προπηλακιστεί προεκλογικά από σύντροφό του, του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ και είχε καταλήξει στο νοσοκομείο νοσηλευόμενος. Τότε του είχαμε συμπαρασταθεί με την παρουσία μας στο πλευρό του, αλλά και με ανακοίνωση καταδίκης του συμβάντος στο φόρουμ. Το ίδιο θα ξανακάνουμε αν χρειαστεί!
Ούτε αυτός τόλμησε να δημοσιεύσει το δελτίο τύπου, έκανε κάτι άλλο όμως, το σχολίασε... Θαυμάστε "Δημοκρατικό" ήθος : "Και από κει" ο τίτλος του σχολίου.

Δελτίο τύπου, δισέλιδο από το λαϊκό σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τις δραστηριότητές του έφτασε στα γραφεία της <Σ> . Παρά την επιθυμία να δημοσιεύονται όλες οι ειδήσεις και οι απόψεις θέλουμε να πούμε στους συμπατριώτες μας ότι δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε κείμενα του περιεχομένου και του ύφους που χαρακτηρίζουν το κείμενο. Άλλωστε δεν έχουμε πειστεί ότι ο λαός μας και οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από μια παρόμοια πολιτική έκφραση.

Τί εννοείς δάσκαλε, θέλεις να δημοσιεύεις τα πάντα αλλά δεν μπορείς να το κάνεις με αυτή την είδηση; Δε σε αφήνει κάποιος ή το Δημοκρατικό σου φρόνημα είναι ένα νούμερο μικρότερο και δεν χωράει το δελτίο σε αυτό; Αν και θα θέλαμε να πιστέψουμε το πρώτο, με την επόμενη πρόταση τα ισοπεδώνεις όλα! Τί εννοείς δάσκαλε όταν λες ότι δεν έχεις πειστεί ότι χρειάζεται το Κίνημά μας στον λαό και τους εργαζομένους και για αυτό το λόγο δεν δημοσιεύεις το δελτίο τύπου; Μας μυρίζει ολοκληρωτική νοοτροπία; "Φασισμός"; Αυτοαναγορεύτηκες κριτής των αναγκών του λαού και αφού δεν εγκρίνεις ΕΣΥ, δεν περνάει το δελτίο; Τα στερνά τιμούν τα πρώτα δάσκαλεεεεε!

Μεσολόγγι: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εκδήλωση για την ηρωική έξοδο

Χθες, Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 7.00μμ στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, κατατέθηκε στεφάνι Τιμής και Μνήμης στους ηρωικούς πεσόντες του Μεσολογγίου από τα μέλη του Πυρήνα Αιτ/νίας, δια χειρός του υποψηφίου βουλευτή του νομού, συναγωνιστή Ρήγα Χρήστου.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης οφείλουμε αναφέρουμε την αχαρακτήριστη ενέργεια των αντιπροσωπειών ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, (αχαρακτήριστη για την ιερότητα του χώρου και τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης) οι οποίες αποχώρησαν σαν βρεγμένες γάτες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μας στον κήπο των Ηρώων, ασεβώντας στους Ιερούς νεκρούς.
Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους κομμουνιστές, ρόζ και κόκκινους. Από ανθρώπους, που δεν πιστεύουν ούτε σε Θεό ούτε σε Πατρίδα και η παρουσία τους εκεί ήταν εντελώς τυπική και διαδικαστική, οπότε βρήκαν αφορμή για να πάνε να συνεχίσουν την «επανάσταση» στις καφετέριες της πόλης.

Χρυσή Αυγή - Πυρήνας Αιτωλοακαρνανίας

Τα στεφάνια του Συνασπισμού, πεταμένα σε παρακείμενο κτίσμα. Τόσο ενδιαφέρονταν να τιμήσουν τους νεκρούς ήρωες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Χρυσή Αυγή αποσπάει ίσως τα πιο ένθερμα χειροκροτήματα του κόσμου και ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα, κανονικά παρά τις αντιδράσεις ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι υπόλοιποι πολιτικοί φορείς. Ο αγώνας των εθνικιστών, ολοένα και δυναμώνει - δικαιώνεται!

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

25 Μαρτίου 2010: Η αλλότρια κατοχή συνεχίζεται…

Αύριο, οι Έλληνες τιμούνε την 189η επέτειο της εθνεγερτικής επανάστασης του 1821. Ή την «εορτάζουν» καλύτερα, όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται στα ΜΜΕ, σαν να είναι κάποιο καρναβάλι, έθιμο ή η μέρα ονομαστικής εορτής Αγίου. Όρος δυστυχώς απολύτως δόκιμος σύμφωνα με τη σημερινή πραγματικότητα, αφού έχουν κάνει το λαό να λησμονήσει τους λόγους για τους οποίους έχυσαν οι πρόγονοί μας το αίμα τους, εξεγέρθηκαν και κατέστρεψαν τον ξένο δυνάστη. Οι Έλληνες τότε, προσωρινά έστω, ήταν ελεύθεροι. Ελεύθεροι, επειδή δεν ανέχτηκαν άλλο την καταπίεση, την αδικία και την ύβρη απέναντι στην ιστορία και το αίμα τους. Στο ποτάμι της οργής που οργάνωσαν, παρέσυραν τον κάθε τύραννο, είτε αυτός ήταν ομοεθνής τους ή όχι.
Ο Γέρος του Μοριά ήταν απόλυτος σε αυτό:

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Η κατάσταση αναλογικά, περισσότερο οδυνηρή και κρίσιμη για τον Ελληνισμό. Ο εχθρός είναι αόρατος με εκλεπτυσμένες μορφές επιβολής της κυριαρχίας του, τόσο με πλύση εγκεφάλου την οποία προσφέρουν αφειδώς τα ΜΜΕ όσο και με τους πραιτοριανούς του, που ακούνε στο όνομα «αναρχικοί». Τότε, μπορεί οι Έλληνες πολλές φορές να μη μιλούσαν καν την ίδια γλώσσα, αλλά αναγνώριζαν την μεταξύ τους ομαιμία και την ταυτότητα του δυνάστη.
Σήμερα, ειδικότερα μετά το λαθρονομοσχέδιο, οι πολίτες αυτής της χώρας, όχι μόνο δε μιλάνε την ίδια γλώσσα αλλά δεν έχουν και κανένα άλλο κοινό σημείο αναφοράς, ανήκοντες, συνήθως, σε παντελώς διαφορετική θρησκεία, έθνος και φυλή. Το χειρότερο όμως απ’ όλα, είναι ότι οι καταπιεσμένοι, δεν έχουν καταλάβει τη μειονεκτική θέση που βρίσκονται, η οποία δυσχεραίνει κάθε μέρα που περνάει.
Τέλος, πέρα από την ομαιμία που έχει σπάσει και χάνεται ολοένα και περισσότερο, το κατακερματισμένο σώμα των πολιτών στην Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει έναν κοινό εχθρό. Εγκλωβισμένοι στον διπολισμό του δικομματισμού, ο οποίος διατηρήθηκε παρά την «πεντακομματική Βουλή» που «τόσο» θα βοηθούσε σύμφωνα με κάποιους, οι μεν βλέπουν τον εχθρό στα πρόσωπα των δε, αδυνατώντας να κατανοήσουν το ευρύτερο καταστροφικό σχέδιο, πίσω από το κουκλοθέατρο της κοινοβουλευτικής πολιτικής κονίστρας.
Εκεί, ερχόμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες, οι «περιθωριακοί» και «ακραίοι», να αποτελέσουμε το αγκάθι στο υπογάστριο του συστήματός που διαλύει και ξεπουλάει την Ελλάδα. Ως γνωστόν, τα γρανάζια μιας καλοκουρδισμένης μηχανής, μπλοκάρουν μόνο εάν υπεισέρθουν ανάμεσά τους ξένα σώματα και όχι από επιπλέον γρανάζια.
«Ακραίοι», «περιθωριακοί», «διασπαστές», «φασίστες» αλλά ποτέ ΞΕΦΤΥΛΕΣ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ, σαν αυτούς που το 19ο αιώνα προσπαθούσαν απλά να επιβιώσουν συμπλέοντας με τους Οθωμανούς, πολεμάμε το κατεστημένο μέχρι την τελική απελευθέρωση.
Παρά την τρομοκρατία και τις διώξεις εναντίον μας, οι σημαίες θα είναι πάντα ψηλά αφού αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο απ’ όλα:
Τους αδούλωτους και τους αμετανόητους!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ

Εικόνα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, μετά τη βομβιστική επίθεση των παρακρατικών μέσων καταστολής του Χρυσοχοΐδη. Όπως βλέπετε, η "δουλειά" έγινε από επαγγελματίες φίλους "αντι"εξουσιαστές του υπουργού "ΠΡΟ".ΠΟ.. Δυστυχώς για τον υπουργό, αυτή τη φορά δύσκολα θα μπορέσει να καταφέρει να κατηγορήσει τους εθνικιστές ΚΑΙ για αυτό, όπως συνήθιζε κατά το παρελθόν. Είναι σίγουρο πάντως, πως εάν το κάνει, τα άβουλα ζώα που τον ψηφίσανε, θα τον πιστέψουν.
Καταδίκη δεν έγινε καμία έως τώρα από κάποιο πολιτικό κόμμα, σε αντίθεση με τη σωρεία ανακοινώσεων που δημοσιεύονται, εάν μπει κανένα γκαζάκι που δεν σκάσει, σε κάποιο γραφείο πολιτευτή. Σε αντίθεση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής (με τις προκλητικές δηλώσεις για τα οικονομικά μέτρα αφαίμαξης των Ελλήνων) δήλωσε πως είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες και όποιον λόγο και να έχουν (!!!!) ακυρώνεται από το γεγονός ότι στην περιοχή εκείνη κυκλοφορεί πολύς κόσμος. Με άλλα λόγια μας λέει πως εάν δεν είχε ανθρώπους να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, όλα θα ήταν μια χαρά!
Τον τελευταίο καιρό, οι επιθέσεις κράτους και παρακράτους, σε αγαστή συνεργασία όπως στα Χανιά, έχουν ενταθεί. Αυτό μας δείχνει το φόβο που έχει πιάσει την Κυβέρνηση για την δυσχερή θέση που βρίσκεται και ως εκ τούτου επιτίθεται με μένος σε όσους πραγματικά την απειλούν. Παράλληλα διάφοροι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εθνοκάπηλοι, όπως αυτοί στο κόμμα του Καρατζαφέρη, προτιμούν να την στηρίζουν, λέγοντας με θράσος ότι... "στηρίζουν την Πατρίδα". Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ!

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Άδωνις Γεωργιάδης: "Είμαστε ΑΣΤΟΙ και δε θα κάνουμε καμία πορεία ενάντια στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο"

«Αν πίστευα έστω κατά 0,1% ότι θα μπορούσαμε μεθαύριο να συγκεντρώσουμε 100.000 δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Επίσης η βάσις του συλλογισμού σου προϋποθέτει ότι πράγματι η Χρυσή Αυγή είχε 5.000...για να είμαστε όμως ειλικρινής, ούτε 500 ήταν που έλεγε ο Κούλογλου, ούτε 5.000 που έλεγαν αυτοί. Αλλά δεν θα επιχειρηματολογήσω σε αυτό διότι προτιμώ να λέμε ότι ήταν και 5.000 και 15.000...Πράγματι δεν έχουμε σχέσι με το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή σε αυτό που λες. Σου υπενθυμίζω όμως μία βασική και ουσιώδη διαφορά. Και το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή είναι φορείς κατά βάσιν επαναστατικών ιδεολογιών. Εμείς παραμένουμε ένα Αστικό κόμμα, εξ ού και είναι γελοίες οι κατηγορίες εναντίον μας ότι δήθεν είμαστε Ακροδεξιά. Είμαστε Αστοί! Στην Αστική οργάνωσι ο διάλογος, τα ΜΜΕ, η Βουλή κλπ είναι οι κατ'εξοχήν χώροι ανταλλαγής απόψεων και όχι ο δρόμος. Αυτό είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να μαζέψουμε 100.000. 100.000 πια δεν μπορούν να μαζέψουν, ξοδεύοντας μάλιστα εκατομμύρια ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ.»

Τα παραπάνω, δήλωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης, σχετικά με την πορεία της Χρυσής Αυγής και την απόφαση του ΛΑΟΣ να ΜΗ διοργανώσει πορεία για το λαθρονομοσχέδιο, στον προσωπικό του ιστότοπο. Φυσικά, αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα λέγανε από εδώ και από εκεί, με συνωμοτικό πάντα ύφος, τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ (ακόμα και βουλευτής του, ο Χρυσανθακόπουλος, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Πάτρα). Άντε να δούμε τώρα, πως θα δικαιολογήσουν τη "νέα" γραμμή.
Δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει και να συνειδητοποιήσει κανείς, τις κενολογίες του ΛΑΟΣ. Απλά ας συνοψίσει τις υποσχέσεις του κατά το παρελθόν και τα όσα λέει τώρα, όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα "πολεμήσει" το λαθρονομοσχέδιο:

Με τις ψήφους του στη Βουλή: Το ΛΑΟΣ, θέλει δε θέλει, δε μπορεί να κάνει και πολλά για το νομοσχέδιο. Το ΠΑΣΟΚ έχει - ακόμα και χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ - τη δυνατότητα να το περάσει δίχως να δώσει λογαριασμό σε κανένα άλλο κόμμα. Το γράφει και ο Άδωνις άλλωστε: Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ κέρδισε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δικαιούται να καταστρέψει τα πάντα σε αυτή τη χώρα.

Συλλογές υπογραφών για δημοψήφισμα: Τις έχουν ήδη ξεγράψει και έχουν παραδεχτεί εμμέσως, πως η όλη διαδικασία γίνεται για επικοινωνιακούς σκοπούς. Εδώ, ολόκληρος αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, μάζεψε εκατομμύρια υπογραφές για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες και δεν κατάφερε να επιτύχει τον αντικειμενικό του στόχο.

Υποσχέσεις για πορείες, σε παρασκηνιακό κυρίως επίπεδο: Δεν προτίθενται να κάνουν, διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μαζέψουν... 100 χιλιάδες (!) κόσμο σε αυτές, όπως λέει και ο Άδωνις. Και δίκιο έχει, αφού είναι παντελώς ανύπαρκτοι εκτός τηλεοπτικών πάνελ και exit polls. Άρα αφού δε μπορούν να μαζέψουν 100 χιλιάδες, όπως κανένα άλλο κόμμα, δεν κάνουν καμία πορεία. Δίνει αγωνιστικό μήνυμα έτσι; Έτσι διατείνονται, πως θα σώσουν την Ελλάδα...

Βλέπετε ο "διάλογος" για τους ΑΣΤΟΥΣ, όπως ο Άδωνις και οι ΛΑΟΣίτες, γίνεται στη Βουλή. Οι πολίτες, περνάνε σε δεύτερη μοίρα, εάν δε συμφωνούν πλήρως με κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα. Ειδάλλως είναι επαναστάτες και δεν έχουν σχέση με το ΛΑΟΣ.
ΝΑΙ, έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό. Είμαστε επαναστάτες δίχως να επιθυμούμε κανένα διάλογο, ούτε διαπραγμάτευση για τα αυτονόητα. Στο δρόμο θα σπάσουμε τη νεοταξική τρομοκρατία και όσοι θέλουν, ας ακολουθήσουν. Οι υπόλοιποι, μπορούν να περιμένουν στους καναπέδες τους, να αλλάξει γνώμη στο ΠΑΣΟΚ... ο Καρατζαφέρης.
Παράλληλα, ο τηλέμπορος λοιδορεί τη Χρυσή Αυγή, που κατεβάζει περισσότερο κόσμο στο δρόμο, απ' όσο έχει δει ποτέ στα όνειρά του. Μια Χρυσή Αυγή, που ούτε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση έχει, ούτε τις κρατικές επιχορηγήσεις του ΛΑΟΣ παίρνει και προβάλλεται σε μηδενικό βαθμό από τα ΜΜΕ της διαπλοκής (εκτός εάν πρόκειται για αισχρές συκοφαντίες).

Για να μείνουμε στο θέμα, ένα πολύ σημαντικό ερώτημα εγείρεται από όλα αυτά. Τι θα κάνει το ΛΑΟΣ για τα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα;

Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ ++ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α
Μηδέν εις το πηλίκο για το κόμμα του Καρατζαφέρη

Το μόνο που θέλουν να καταφέρουν, είναι να εγκλωβίσουν όσους αγνούς πατριώτες θέλουν να αντιδράσουν, πουλώντας φθηνή εθνικοφροσύνη και κούφιες υποσχέσεις. Παράλληλα, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στηρίζει τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ στην οικονομική αφαίμαξη του λαού μας και την πλήρη καταστρατήγηση της εθνικής μας κυριαρχίας, με την υποταγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που προτείνουν. Σαν κερασάκι στην τούρτα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, πρόσφατα δήλωσε πως «Σαφέστατα ο κ. Καραμανλής έκανε πάρα πολλά λάθη, όμως δεν υπήρχε δόλος ούτε σε αυτόν ούτε και στον κ. Σημίτη.».
Σωστά, δεν υπήρχε κανένας "δόλος" ούτε στην πολιτική του Σημίτη, ούτε στου Καραμανλή, αφού δεν έκαναν κανένα απολύτως λάθος. Βάσει οργανωμένου σχεδίου δρούσαν συνειδητά αμφότεροι.

Για να κλείσουμε, οι αγαθοί που ονειροβατώντας εμπιστεύονται και στηρίζουν το συγκεκριμένο, επικίνδυνο για την Ελλάδα, κόμμα, θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν ότι έχουν και οι ίδιοι ευθύνες. Διότι μετά από ένα σημείο, η ανοχή σημαίνει συνενοχή...

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Δελτίο τύπου πυρήνα Αιτ/νίας για τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ

Από πότε το σύνθημα του Α. Παπανδρέου, «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» έγινε ξαφνικά ακραίο;

Την Κυριακή 28-2-2010 μέλη των πυρήνων Αιτ/νίας και Αχαΐας πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στις πόλεις Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Αγρίνιο, Κατούνα και Αμφιλοχία διανέμοντας δωρεάν, εφημερίδες και φυλλάδια του Κινήματος στους διερχομένους πολίτες. Καμία πορεία δεν είχε οργανωθεί, ίσως το ότι κινούμαστε συντεταγμένα και οργανωμένα και όχι «μπουλουκιδόν», έδωσε την εντύπωση τέτοιας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, «μπράβο παιδιά, καλά κάνετε, συνεχίστε είμαστε μαζί σας» ήταν μερικά από τα σχόλια που ακούσαμε, περνώντας ανάμεσα στον κόσμο. Η εμφάνιση των Γαλανόλευκων στα χέρια μας, κρατώντας τες ψηλά (και όχι σκίζοντας ή καίγοντάς τες) χάριζε χαμόγελα επιδοκιμασίας και ελπίδας σε όσους μας έβλεπαν. Σε κάποιους καθώς φαίνεται δεν άρεσε τόσο και έβγαλαν και ανακοίνωση. Το κόμμα εκείνων, που προστατεύει τους γνωστούς κουκουλοφόρους που καταστρέφουν (κάθε φορά που το σύστημα τους έχει ανάγκη για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου απ’ τα προβλήματά του) την Δημόσια και ιδιωτική περιουσία μας. Ο σχολιασμός της είναι περιττός. Μόνο ξεκαθαρίστε μας κάτι, είμαστε Εθνικιστές, Φασίστες ή νοσταλγοί του Χίτλερ; Οι έννοιες αυτές, είναι ταυτόσημες στο νεφελώδες περιεχόμενο του κεφαλιού σας;

Να σας το ξεκαθαρίσουμε εμείς λοιπόν:

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε Εθνικιστές και Σοσιαλιστές! Αγαπούμε και μαχόμαστε για την Πατρίδα που μας ανέθρεψε και περικλείει μέσα της τα κόκαλα των πατέρων και των παππούδων μας. Μισούμε αυτούς που την προδίδουν και την υποσκάπτουν. Τόσο περίεργο σας φαίνεται; Συνηθίστε να μας βλέπετε, είμαστε εδώ!!!

Συνεχώς δυνατότεροι, πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην αφήσουμε την Πατρίδα να χαθεί. Δεν μας πτοούν οι εισαγγελείς που ερευνούν τα γραφεία μας χωρίς λόγο ούτε οι κουκουλοφόροι του συστήματος που σκοτώνουν και τρομοκρατούν ανύποπτους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Είμαστε εδώ, χωρίς κουκούλες, με τα πρόσωπα ακάλυπτα και το βλέμμα ψηλά όπως ταιριάζει σε πραγματικούς επαναστάτες. Θα μας βλέπετε στο πεζοδρόμιο του Αγώνα, στη δουλειά, στο καφενείο αλλά και στον ύπνο σας. Είμαστε (το ξέρουμε καλά) ο χειρότερος εφιάλτης σας, όλων εσάς που αποκοιμίζετε το λαό, τον αποπροσανατολίζετε και τον προδίδετε. Περαστικά σας!

Υ.Γ. Τα συνθήματα που φωνάχτηκαν ήταν:

  • Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
  • Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι
  • Ελλάδα σε πουλάνε, τους ξένους προσκυνάνε
  • Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή

Οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ τα χαρακτήρισαν εμετικά. Εσείς; Ρητορική η ερώτηση, δε μας αφορά η δική σας άποψη αλλά του Ελληνικού Λαού. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα:

Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής

Φαίνεται πως η δράση του κινήματός μας στην περιοχή του Μεσολογγίου ενόχλησε πολλά «καλά» παιδιά. Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές λοιπόν αποφάνθηκαν πως η Ελληνική Σημαία είναι ένα παλούκι, γεγονός που βέβαια δε μας κάνει εντύπωση εφόσον την καίνε επανειλημμένα σαν να είναι ένα πανί πάνω σε ένα παλούκι. Η παρανομία αυτής της πράξης όμως δε τιμωρείται στην Ελλάδα αφού αυτοί που τη διαπράττουν είναι «καλά» παιδιά, παρασυρμένα από την οργή που τους προκαλεί η αδικία της κοινωνίας και άλλου τέτοιου είδους φαιδρές δικαιολογίες. Ανακοίνωση λοιπόν από το ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου γιατί ενοχλήθηκε στη θέα της Ελληνικής Σημαίας να κυματίζει και όχι να καίγεται. Ενοχλήθηκε από τη θέα νέων έτοιμων να πεθάνουν γι’αυτά που πιστεύουν και που τη Σημαία τη θεωρούν κάτι Ιερό και όχι ένα παλούκι όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η κόκκινη τρομοκρατία τους που προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο, πολύ θα ήθελαν τα εθνικιστικά συνθήματα να είναι όντως εμετικά αλλά που η απήχηση από τον κόσμο άλλο πράγμα έδειξε. Σας παραθέτουμε λοιπόν την ανακοίνωση αυτούσια για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για το πόσο πολύ ενόχλησε η παρουσία του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος σε μία πόλη που αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα που η κόκκινη ανοχή σε όλα τα θέματα έχει προκαλέσει :

Να μην επιτρέψουμε την δημιουργία κλίματος νεοφασιστικής – ρατσιστικής βίας στο Μεσολόγγι: Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία δέχεται πρωτοφανείς επιθέσεις στα εισοδήματα και τα δικαιώματά της υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, η ακροδεξιά και ο εθνικισμός βρίσκουν ευκαιρία να διοχετεύσουν την απάνθρωπη ιδεολογία τους και να παραπλανούν το λαό για τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων του.
Έτσι δεν είναι τυχαίο που “αξιώθηκε” η πόλη μας δει την Κυριακή 28-2-2010 το μεσημέρι, 30 περίπου παλουκοφόρους νεοφασίστες – χρυσαυγήτες, να αλωνίζουν το κέντρο φωνάζοντας εθνικιστικά, εμετικά και ρατσιστικά συνθήματα προκαλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες.
Το τελευταίο κρούσμα της δράσης αυτών των φασιστοϊδών ήταν στα Χανιά με επίθεση και χάραγμα αγκυλωτών σταυρών στο χέρι καθηγήτριας. Τα πολιτικά κόμματα και οι οργανώσεις έχουν υποχρέωση να καταγγέλλουν τους νοσταλγούς του Χίτλερ στην Ελλάδα.
Συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Με κάθε τρόπο πρέπει να εκφράσουμε την αποφασιστικότητα μας και να μην επιτρέψουμε την δημιουργία κλίματος νεοφασιστικής – ρατσιστικής βίας στο Μεσολόγγι καλώντας σε επαγρύπνηση όλους τους δημοκράτες ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζικά την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

28 Φεβρουαρίου: Εξόρμηση πληροφόρησης της Χρυσής Αυγής σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Αγρίνιο

Συναγωνιστές κυρίως του πυρήνα Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και του πυρήνα Πάτρας, προχώρησαν σε ενημερωτική δράση με δυναμική παρουσία σε πόλεις της δυτικής Ελλάδος. Αρχικά, πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών, συντεταγμένα, έκαναν μια μικρή "πορεία" στους γεμάτους από κόσμο πεζόδρομους του Μεσολογγίου όπου μοιράστηκαν εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου, δόθηκε ενημερωτικό υλικό και μίλησαν στους θαμώνες των καφετεριών και τους περαστικούς. Οι αντιδράσεις ήταν πέρα για πέρα θετικές, κάτι που εξέπληξε τους νεώτερους συναγωνιστές, οι οποίοι δεν είχαν παραβρεθεί σε τέτοιες ενέργειες κατά το παρελθόν. Κατά την αποχώρησή μας από την πόλη, πετάχτηκαν φεϊγ βολάν στους δρόμους.
Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η δράση, μεταβήκαμε στο Αιτωλικό, όπου έγινε ανάλογη πληροφόρηση του κόσμου με έντυπο υλικό. Μάλιστα, λάβαμε πολλές καταγγελίες από τους ντόπιους για την αδιαφορία που επιδεικνύει ο δήμος της περιοχής και συγκεκριμένα για τα λύματα που ρίχνει σε ένα ιστορικό πεδίο μάχης, στο οποίο έχουν χύσει το αίμα τους Έλληνες, για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Για το θέμα θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με περισσότερες λεπτομέρειες.
Τέλος, καταλήξαμε στο Αγρίνιο όπου κάτοικοι έλαβαν το ενημερωτικό υλικό μας και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με φείγ βολάν της Χρυσής Αυγής ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο, που περνάει αυτή την περίοδο η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Έχουν τραβηχτεί και βίντεο από τη δυναμική παρουσία μας στις παραπάνω πόλεις τα οποία θα δημοσιευθούν εν καιρώ. Ως μια πρώτη γεύση, οι παρακάτω φωτογραφίες:

(Η δράση αρχίζει από το ferry boat που πάει τους Πατρινούς στο Αντίρριο. Μπαίνουμε πρώτοι στο σαλόνι και αυτό γεμίζει με εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να έχουν κάτι οι επιβάτες να διαβάζουν όσο διαρκεί το ταξίδι ή να πάρουν μαζί τους)

(Άποψη της "πορείας" των συναγωνιστών σε κεντρικό δρόμο του Μεσολογγίου)

(Άποψη της παρουσίας μας στο Αιτωλικό)

(Συναγωνιστής επί τω έργω στο Αιτωλικό με φέιγ βολάν)