Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Τσιγγάνοι, πίσω από την «κινηματογραφική» απαγωγή στην Πάτρα

Η ατιμωρησία εν ονόματι του αντιρατσισμού και της ψηφοθηρίας συνεχίζεται…


Την Πέμπτη που μας πέρασε, μέρα μεσημέρι, ένα όχημα σταμάτησε έξω από κατάστημα στην οδό Ακρωτηρίου και τέσσερεις «άγνωστοι» άρπαξαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σήμερα απελευθερώθηκε ο άτυχος άνδρας, μετά την παράδοση λύτρων στους απαγωγείς (90.000 €), οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι Τσιγγάνοι και φέρθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα στο θύμα.
Στην Πάτρα η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού εκτός από τους λαθρομετανάστες που εγκληματούν συνεχώς (προχθές, κλοπές στην περιοχή του Αγ. Ανδρέα) και συγκρούονται μεταξύ τους, τώρα έχουμε τους Ρομά που θέλουν να μας μετατρέψουν σε Σικάγο του περασμένου αιώνα. Παράλληλα, σα να μην έφταναν οι όσοι έχουμε ήδη εδώ, οι οποίοι έχουν γκετοποιήσει τις περιοχές της πόλης όπου διαμένουν και τις έχουν κάνει άνδρα ναρκωτικών (όπως τα Σαγέικα), τα κύματα ζητιάνων από Βουλγαρία, σημείωσαν κατακόρυφη άνοδο τον τελευταίο καιρό!

Φυσικά, κανείς από τους κυβερνόντες ή την αντιπολίτευση, δεν τολμά να κάνει τίποτα για αυτή τη μάστιγα πανευρωπαϊκού επιπέδου. Οι μεν πράσινοι και μπλε λόγω ψηφοθηρίας, αφού μπορεί οι Αθίγγανοι να μην ξέρουν να γράφουν, κατ’ επιλογή τους, αλλά στο Ελλαδιστάν ακόμα και αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι δε αριστεριστές τους υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία, άσχετα εάν δεν πρόκειται να δουν ποτέ ψήφο από τη συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα. Ας όψεται το αντιρατσιστικό φετίχ που τους χαρακτηρίζει.

Οι αρκούδες γλύτωσαν από την ομηρία των Τσιγγάνων για… ανθρωπιστικούς λόγους, με εμάς τι θα γίνει;