Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Πυρήνας Αιτ/νιας: Κατάθεση στεφάνου στο μνημόσυνο για τους δολοφονημένους της Τατάρνας


Την Κυριακή 30-5-10 τελέσθηκε μνημόσυνο, στην "τρύπα" της Τατάρνας. Οπή μαρτυρίου για εκατοντάδες αθώους Έλληνες, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο, γκρεμισμένοι ζωντανοί δύο-δύο, δεμένοι με σύρμα από τους προδότες, εγκληματίες του ΚΚΕ.
Συνεπείς με την υποχρέωση να τιμάμε τους ήρωες που έπεσαν υπέρ Πατρίδος, ήμασταν παρόντες, κλιμάκιο του πυρήνα Αιτ/νίας, καταθέτοντας στέφανο Τιμής και μνήμης.
Με αποτροπιασμό αντιληφθήκαμε ότι ο χώρος είχε βανδαλιστεί από "αγνώστους" , οι οποίοι δεν παράλειψαν να αφήσουν την υπογραφή τους σε ένα εικονοστάσι, αλφάδι σε κύκλο! Όχι πως θα μπορούσε να το κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Ούτε καν οι κομμουνιστές!!! Μόνο αυτά τα σκουλήκια της παγκοσμιοποίησης, οι αναρχικοί!
Σπάσανε και την μαρμάρινη πλάκα που υπήρχε κάτω απ τον Σταυρό. Οι απώλειες υποσχόμαστε πως θα αντικατασταθούνε. Ντροπή στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς αυτού του ανοσιουργήματος. Βέβαια ποιος έχασε τη ντροπή να τη βρουν αυτοί, που δε διστάσανε να κάψουνε ζωντανούς τους εργαζομένους στη Marfin… στο μνημείο θα διστάζανε;

ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ