Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα όπλα με τα οποία οι αναρχικοί απωθήσανε τους Χρυσαυγίτες

Αφού ψάξανε από εδώ, ψάξανε από εκεί, βρήκανε μετά από μέρες οι "σύντροφοι" του Indymedia τα δυο πτυσσόμενα που είχαν υποσχεθεί, για να τα βγάλουνε φωτογραφία.


Αυτά τα πτυσσόμενα γκλοπ, ήταν - για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τη ροή των γεγονότων - εκείνα που "πέσανε" από τους "25 Χρυσαυγίτες", όταν οι "7-8 Ράμπο άοπλοι Αναρχικοί, τους πήραν στο κυνήγι".
Δεν κάνουμε πλάκα, πέραν του "Ράμπο" που δεν το γράψανε προφανώς λόγω... μετριοπάθειας, όλα τα άλλα τα έχουν αναρτήσει στην παρακρατική τους ιστοσελίδα!
Συνεπώς, ο λογικός αναγνώστης θα απορήσει για το πως είναι δυνατόν 7-8 αναρχικοί να κυνηγήσουν 25 Χρυσαυγίτες, που ήταν όχι μόνο οπλισμένοι αλλά και με κράνη όπως γράφουν. Εμείς σας έχουμε την αποκαλυπτική απάντηση με φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία! Οι αναρχικοί δε θα μπορούσανε να τα κάνουν όλα αυτά, εάν δεν είχανε τα εξής μυστικά όπλα:

Μπαζούκας

Αντιαρματικά πολυβόλα

Αλλά κυρίως το περιβόητο Αναρχοκλανέξ, το οποίο έκανε όλη τη βρωμοδουλειά

Τί να κάνουμε και εμείς οι καημένοι, αγαπητοί μας αναγνώστες; Τις σφαίρες και τις οβίδες τις αντέχουμε, σα δυνατά παιδιά που είμαστε, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε προετοιμαστεί να επιχειρήσουμε σε συνθήκες βιολογικού πολέμου. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί αναγκαστήκαμε να "τρέξουμε για να ξεφύγουμε" και ζητούμε την κατανόησή σας! Την επόμενη φορά δεσμευόμαστε να είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι.

Πυρήνας Πάτρας