Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...

Το δελτίο τύπου-απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου το διαβιβάσαμε σε όλα τα έντυπα της πόλης του Αγρινίου χωρίς να αναμένουμε δημοσίευση από κανένα, εκτός από ένα έντυπο του οποίου ο διαχειριστής δηλώνει δημοκράτης και υποψήφιος του ΚΚΕ-μλ. Ναι, είναι ο ίδιος που είχε προπηλακιστεί προεκλογικά από σύντροφό του, του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ και είχε καταλήξει στο νοσοκομείο νοσηλευόμενος. Τότε του είχαμε συμπαρασταθεί με την παρουσία μας στο πλευρό του, αλλά και με ανακοίνωση καταδίκης του συμβάντος στο φόρουμ. Το ίδιο θα ξανακάνουμε αν χρειαστεί!
Ούτε αυτός τόλμησε να δημοσιεύσει το δελτίο τύπου, έκανε κάτι άλλο όμως, το σχολίασε... Θαυμάστε "Δημοκρατικό" ήθος : "Και από κει" ο τίτλος του σχολίου.

Δελτίο τύπου, δισέλιδο από το λαϊκό σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τις δραστηριότητές του έφτασε στα γραφεία της <Σ> . Παρά την επιθυμία να δημοσιεύονται όλες οι ειδήσεις και οι απόψεις θέλουμε να πούμε στους συμπατριώτες μας ότι δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε κείμενα του περιεχομένου και του ύφους που χαρακτηρίζουν το κείμενο. Άλλωστε δεν έχουμε πειστεί ότι ο λαός μας και οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από μια παρόμοια πολιτική έκφραση.

Τί εννοείς δάσκαλε, θέλεις να δημοσιεύεις τα πάντα αλλά δεν μπορείς να το κάνεις με αυτή την είδηση; Δε σε αφήνει κάποιος ή το Δημοκρατικό σου φρόνημα είναι ένα νούμερο μικρότερο και δεν χωράει το δελτίο σε αυτό; Αν και θα θέλαμε να πιστέψουμε το πρώτο, με την επόμενη πρόταση τα ισοπεδώνεις όλα! Τί εννοείς δάσκαλε όταν λες ότι δεν έχεις πειστεί ότι χρειάζεται το Κίνημά μας στον λαό και τους εργαζομένους και για αυτό το λόγο δεν δημοσιεύεις το δελτίο τύπου; Μας μυρίζει ολοκληρωτική νοοτροπία; "Φασισμός"; Αυτοαναγορεύτηκες κριτής των αναγκών του λαού και αφού δεν εγκρίνεις ΕΣΥ, δεν περνάει το δελτίο; Τα στερνά τιμούν τα πρώτα δάσκαλεεεεε!