Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Άδωνις Γεωργιάδης: "Είμαστε ΑΣΤΟΙ και δε θα κάνουμε καμία πορεία ενάντια στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο"

«Αν πίστευα έστω κατά 0,1% ότι θα μπορούσαμε μεθαύριο να συγκεντρώσουμε 100.000 δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Επίσης η βάσις του συλλογισμού σου προϋποθέτει ότι πράγματι η Χρυσή Αυγή είχε 5.000...για να είμαστε όμως ειλικρινής, ούτε 500 ήταν που έλεγε ο Κούλογλου, ούτε 5.000 που έλεγαν αυτοί. Αλλά δεν θα επιχειρηματολογήσω σε αυτό διότι προτιμώ να λέμε ότι ήταν και 5.000 και 15.000...Πράγματι δεν έχουμε σχέσι με το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή σε αυτό που λες. Σου υπενθυμίζω όμως μία βασική και ουσιώδη διαφορά. Και το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή είναι φορείς κατά βάσιν επαναστατικών ιδεολογιών. Εμείς παραμένουμε ένα Αστικό κόμμα, εξ ού και είναι γελοίες οι κατηγορίες εναντίον μας ότι δήθεν είμαστε Ακροδεξιά. Είμαστε Αστοί! Στην Αστική οργάνωσι ο διάλογος, τα ΜΜΕ, η Βουλή κλπ είναι οι κατ'εξοχήν χώροι ανταλλαγής απόψεων και όχι ο δρόμος. Αυτό είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να μαζέψουμε 100.000. 100.000 πια δεν μπορούν να μαζέψουν, ξοδεύοντας μάλιστα εκατομμύρια ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ.»

Τα παραπάνω, δήλωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης, σχετικά με την πορεία της Χρυσής Αυγής και την απόφαση του ΛΑΟΣ να ΜΗ διοργανώσει πορεία για το λαθρονομοσχέδιο, στον προσωπικό του ιστότοπο. Φυσικά, αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα λέγανε από εδώ και από εκεί, με συνωμοτικό πάντα ύφος, τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ (ακόμα και βουλευτής του, ο Χρυσανθακόπουλος, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Πάτρα). Άντε να δούμε τώρα, πως θα δικαιολογήσουν τη "νέα" γραμμή.
Δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει και να συνειδητοποιήσει κανείς, τις κενολογίες του ΛΑΟΣ. Απλά ας συνοψίσει τις υποσχέσεις του κατά το παρελθόν και τα όσα λέει τώρα, όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα "πολεμήσει" το λαθρονομοσχέδιο:

Με τις ψήφους του στη Βουλή: Το ΛΑΟΣ, θέλει δε θέλει, δε μπορεί να κάνει και πολλά για το νομοσχέδιο. Το ΠΑΣΟΚ έχει - ακόμα και χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ - τη δυνατότητα να το περάσει δίχως να δώσει λογαριασμό σε κανένα άλλο κόμμα. Το γράφει και ο Άδωνις άλλωστε: Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ κέρδισε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δικαιούται να καταστρέψει τα πάντα σε αυτή τη χώρα.

Συλλογές υπογραφών για δημοψήφισμα: Τις έχουν ήδη ξεγράψει και έχουν παραδεχτεί εμμέσως, πως η όλη διαδικασία γίνεται για επικοινωνιακούς σκοπούς. Εδώ, ολόκληρος αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, μάζεψε εκατομμύρια υπογραφές για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες και δεν κατάφερε να επιτύχει τον αντικειμενικό του στόχο.

Υποσχέσεις για πορείες, σε παρασκηνιακό κυρίως επίπεδο: Δεν προτίθενται να κάνουν, διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μαζέψουν... 100 χιλιάδες (!) κόσμο σε αυτές, όπως λέει και ο Άδωνις. Και δίκιο έχει, αφού είναι παντελώς ανύπαρκτοι εκτός τηλεοπτικών πάνελ και exit polls. Άρα αφού δε μπορούν να μαζέψουν 100 χιλιάδες, όπως κανένα άλλο κόμμα, δεν κάνουν καμία πορεία. Δίνει αγωνιστικό μήνυμα έτσι; Έτσι διατείνονται, πως θα σώσουν την Ελλάδα...

Βλέπετε ο "διάλογος" για τους ΑΣΤΟΥΣ, όπως ο Άδωνις και οι ΛΑΟΣίτες, γίνεται στη Βουλή. Οι πολίτες, περνάνε σε δεύτερη μοίρα, εάν δε συμφωνούν πλήρως με κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα. Ειδάλλως είναι επαναστάτες και δεν έχουν σχέση με το ΛΑΟΣ.
ΝΑΙ, έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό. Είμαστε επαναστάτες δίχως να επιθυμούμε κανένα διάλογο, ούτε διαπραγμάτευση για τα αυτονόητα. Στο δρόμο θα σπάσουμε τη νεοταξική τρομοκρατία και όσοι θέλουν, ας ακολουθήσουν. Οι υπόλοιποι, μπορούν να περιμένουν στους καναπέδες τους, να αλλάξει γνώμη στο ΠΑΣΟΚ... ο Καρατζαφέρης.
Παράλληλα, ο τηλέμπορος λοιδορεί τη Χρυσή Αυγή, που κατεβάζει περισσότερο κόσμο στο δρόμο, απ' όσο έχει δει ποτέ στα όνειρά του. Μια Χρυσή Αυγή, που ούτε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση έχει, ούτε τις κρατικές επιχορηγήσεις του ΛΑΟΣ παίρνει και προβάλλεται σε μηδενικό βαθμό από τα ΜΜΕ της διαπλοκής (εκτός εάν πρόκειται για αισχρές συκοφαντίες).

Για να μείνουμε στο θέμα, ένα πολύ σημαντικό ερώτημα εγείρεται από όλα αυτά. Τι θα κάνει το ΛΑΟΣ για τα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα;

Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ ++ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α
Μηδέν εις το πηλίκο για το κόμμα του Καρατζαφέρη

Το μόνο που θέλουν να καταφέρουν, είναι να εγκλωβίσουν όσους αγνούς πατριώτες θέλουν να αντιδράσουν, πουλώντας φθηνή εθνικοφροσύνη και κούφιες υποσχέσεις. Παράλληλα, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στηρίζει τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ στην οικονομική αφαίμαξη του λαού μας και την πλήρη καταστρατήγηση της εθνικής μας κυριαρχίας, με την υποταγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που προτείνουν. Σαν κερασάκι στην τούρτα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, πρόσφατα δήλωσε πως «Σαφέστατα ο κ. Καραμανλής έκανε πάρα πολλά λάθη, όμως δεν υπήρχε δόλος ούτε σε αυτόν ούτε και στον κ. Σημίτη.».
Σωστά, δεν υπήρχε κανένας "δόλος" ούτε στην πολιτική του Σημίτη, ούτε στου Καραμανλή, αφού δεν έκαναν κανένα απολύτως λάθος. Βάσει οργανωμένου σχεδίου δρούσαν συνειδητά αμφότεροι.

Για να κλείσουμε, οι αγαθοί που ονειροβατώντας εμπιστεύονται και στηρίζουν το συγκεκριμένο, επικίνδυνο για την Ελλάδα, κόμμα, θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν ότι έχουν και οι ίδιοι ευθύνες. Διότι μετά από ένα σημείο, η ανοχή σημαίνει συνενοχή...