Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής

Φαίνεται πως η δράση του κινήματός μας στην περιοχή του Μεσολογγίου ενόχλησε πολλά «καλά» παιδιά. Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές λοιπόν αποφάνθηκαν πως η Ελληνική Σημαία είναι ένα παλούκι, γεγονός που βέβαια δε μας κάνει εντύπωση εφόσον την καίνε επανειλημμένα σαν να είναι ένα πανί πάνω σε ένα παλούκι. Η παρανομία αυτής της πράξης όμως δε τιμωρείται στην Ελλάδα αφού αυτοί που τη διαπράττουν είναι «καλά» παιδιά, παρασυρμένα από την οργή που τους προκαλεί η αδικία της κοινωνίας και άλλου τέτοιου είδους φαιδρές δικαιολογίες. Ανακοίνωση λοιπόν από το ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου γιατί ενοχλήθηκε στη θέα της Ελληνικής Σημαίας να κυματίζει και όχι να καίγεται. Ενοχλήθηκε από τη θέα νέων έτοιμων να πεθάνουν γι’αυτά που πιστεύουν και που τη Σημαία τη θεωρούν κάτι Ιερό και όχι ένα παλούκι όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η κόκκινη τρομοκρατία τους που προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο, πολύ θα ήθελαν τα εθνικιστικά συνθήματα να είναι όντως εμετικά αλλά που η απήχηση από τον κόσμο άλλο πράγμα έδειξε. Σας παραθέτουμε λοιπόν την ανακοίνωση αυτούσια για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για το πόσο πολύ ενόχλησε η παρουσία του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος σε μία πόλη που αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα που η κόκκινη ανοχή σε όλα τα θέματα έχει προκαλέσει :

Να μην επιτρέψουμε την δημιουργία κλίματος νεοφασιστικής – ρατσιστικής βίας στο Μεσολόγγι: Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία δέχεται πρωτοφανείς επιθέσεις στα εισοδήματα και τα δικαιώματά της υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, η ακροδεξιά και ο εθνικισμός βρίσκουν ευκαιρία να διοχετεύσουν την απάνθρωπη ιδεολογία τους και να παραπλανούν το λαό για τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων του.
Έτσι δεν είναι τυχαίο που “αξιώθηκε” η πόλη μας δει την Κυριακή 28-2-2010 το μεσημέρι, 30 περίπου παλουκοφόρους νεοφασίστες – χρυσαυγήτες, να αλωνίζουν το κέντρο φωνάζοντας εθνικιστικά, εμετικά και ρατσιστικά συνθήματα προκαλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες.
Το τελευταίο κρούσμα της δράσης αυτών των φασιστοϊδών ήταν στα Χανιά με επίθεση και χάραγμα αγκυλωτών σταυρών στο χέρι καθηγήτριας. Τα πολιτικά κόμματα και οι οργανώσεις έχουν υποχρέωση να καταγγέλλουν τους νοσταλγούς του Χίτλερ στην Ελλάδα.
Συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Με κάθε τρόπο πρέπει να εκφράσουμε την αποφασιστικότητα μας και να μην επιτρέψουμε την δημιουργία κλίματος νεοφασιστικής – ρατσιστικής βίας στο Μεσολόγγι καλώντας σε επαγρύπνηση όλους τους δημοκράτες ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζικά την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!