Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ρίψη φέιγ βολάν ενάντια στο νομοσχέδιο "Ελληνοποίησης" λαθρομεταναστών, σε Πάτρα και Αίγιο

Ομάδα συναγωνιστών του Πυρήνα Πατρών προχώρησε σε ρίψη φυλλαδίων ενάντια στο αντεθνικό νομοσχέδιο «Ελληνοποίησης» των λαθρομεταναστών, από το Yiorgo και τη συμμορία του. Όλο το κέντρο της Πάτρας και οι κεντρικοί δρόμοι του Αιγίου, «άσπρισαν».
Πάγια και αμετάκλητη αρχή του Λαϊκού Συνδέσμου, είναι πως Έλληνας ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. Ως εθνικιστές εναντιωνόμαστε στο νέο ανθελληνικό νομοσχέδιο του κράτους, το οποίο έχει ως σκοπό την εθνοφυλετική αλλοίωση του έθνους μας και τη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής του λαού μας. Παράλληλα ενισχύει το σύγχρονο δουλεμπόριο, από το οποίο βγαίνουν κερδισμένοι οι πλουτοκράτες, οι οποίοι αποκτούν φθηνό και υποτακτικό εργατικό δυναμικό, ενώ ωθούνται στην ανεργία οι Έλληνες εργάτες.
Δε μας προκαλεί απορία φυσικά το γεγονός, ότι σε αυτές τις μεθοδεύσεις ενάντια στο λαό, αριστεροί και αναρχικοί αποδεικνύονται οι καλύτεροι σύμμαχοι του Κεφαλαίου και της κυβέρνησης. Με την ιδεολογική τους τρομοκρατία, την οποία συνεπικουρούν τα ΜΜΕ, προσπαθούν να μετατρέψουν τους πολίτες σε μια άβουλη μάζα που θα φοβάται να αντιδράσει για τις εθνικές μειοδοσίες και τα εγκλήματα εις βάρος της, φοβούμενη μη χαρακτηριστεί ως «ρατσιστική».

Κατά συνέπεια των παραπάνω, απόλυτα εύστοχος ο τίτλος της είδησης σε μεγάλο ειδησεογραφικό portal της Πάτρας (thebest.gr), αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή μας δράση: «Επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά της Κυβέρνησης για την ιθαγένεια».
Πράγματι, ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής, αποτελεί μια μετωπική επίθεση ενάντια στην Κυβέρνηση και στα «αντιρατσιστικά» όργανα της Νέας Τάξης, οι οποίοι έχουν συστρατευτεί με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων. Για κακή τους τύχη, η επίθεση δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα σε όλη της την ένταση και αναμένονται πολλοί νέοι αγωνιστές ανάμεσά μας, όσο περνάει ο καιρός και γινόμαστε δυνατότεροι. Καλούμε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι θεωρούν πως ο κάθε Αφρικανός ή Ασιάτης, ΔΕΝ είναι Έλληνας, να αγωνιστούνε με κάθε μέσο ενάντια στο ανθελληνικό νομοσχέδιο. Τέλος, εφιστούμε την προσοχή τους στους γνωστούς πατριδοκάπηλους πολιτικάντηδες, οι οποίοι μαζεύουν υπογραφές παραδεχόμενοι πως με αυτό δε θα αλλάξει κάτι, μόνο και μόνο για να εγκλωβίσουν τους όσους ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν!