Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Επιτροπή Εθνικής Μνήμης: Κατάθεση στεφάνου για αυτονομία Βορείου Ηπείρου

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης παρευρέθη και κατάθεσε στεφάνι, στην εκδήλωση για την επέτειο του αυτονομιστικού αγώνα για τη Βόρειο Ήπειρο, με δυναμική παρουσία των μελών και φίλων της.
Στους καιρούς που η Νέα Τάξη επιβάλλει τη λήθη και την υποταγή, υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι αντιστέκονται και δε λησμονούν, την προδοσία των εγχώριων πολιτικών, καθώς και των «Συμμαχικών» αφεντικών τους.

Βόρειος Ήπειρος - Γη Ελληνική


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ανταπόκριση: Πορεία Μνήμης - Ίμια 2009



Πολλά μέλη και φίλοι των τοπικών πυρήνων δράσης της Π.Ο. Νοτιοδυτικής Ελλάδος ήταν και φέτος εκεί, στην καθιερωμένη εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος εδώ και τόσα χρόνια μετά από εκείνη την τραγική νύχτα.
Φέτος βέβαια, δεν υπήρχαν σκάνδαλα για να καλύψει η κυβέρνηση, οπότε και δεν είχε επιστρατεύσει παρά 30 φουκαριάρηδες στα Εξάρχεια οι οποίοι έκαναν... «αντισυγκέντρωση» στην πλατεία τους μαζί με μπάτσους, ασφαλίτες, πρεζάκια, γιάπηδες και λοιπούς φορείς τέτοιου είδους «επαναστατικότητας».

Εμείς, στην καθιερωμένη συγκέντρωση - πορεία για να τιμήσουμε τη μνήμη των τριών νεκρών Ελλήνων οι οποίοι προδόθηκαν από τους οσφυοκάμπτες, κοινοβουλευτικούς γραικύλους. Μάλιστα, δύο από τους τρεις πυρήνες της περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδος, είχαν κατεβάσει και δικά τους πανό τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Θα είμαστε και του χρόνου εκεί, ισχυρότεροι, ακόμα περισσότεροι!