Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

1333 ψήφοι για τη Χρυσή Αυγή στη Νοτιοδυτική Ελλάδα

Μιας και οι ευρωεκλογές τελείωσαν, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό.


Στους τρεις νομούς στους οποίους δραστηριοποιείται η Περιφερειακή Οργάνωσή μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ψηφίστηκε από 1333 σμαςυντοπίτες μας οι οποίοι δε φοβήθηκαν να δηλώσουν υπερήφανοι Έλληνες και αηδιασμένοι με τη σημερινή κοινωνία.


Να σημειώσουμε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, υπερδιπλασιάστηκαν από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αλλά πρέπει να τονίσουμε πως οι ψήφοι καθ’ αυτοί, δε μας λένε απολύτως τίποτα. Δεν πιστεύουμε άλλωστε πως θα αλλάξουν πολλά αποκλειστικά και μόνο μέσω δημοκρατικών διαδικασιών. Παρόλα αυτά, συνιστούν χρήσημα εργαλεία για εξαγωγή ζωτικών συμπερασμάτων όσον αφορά την πορεία και τις τακτικές μας, την ενδυνάμωση του εθνικιστικού αγώνα και επίσης βοηθούν στην περαιτέρω αποδαιμονοποίηση του εθνικισμού.


Αυτό λοιπόν που υποσχέθηκε η Χρυσή Αυγή, περισσότερο Αγώνα, θα το κάνει πράξη και να είστε όλοι σίγουροι για αυτό.


Στα θετικά της φετινής εκλογικής αναμέτρησης προσμετρείται το ότι μαυρίστηκαν αρκετά τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά και ο ανεκδιήγητος ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που πρόκειται να συμβάλλει στην περαιτέρω φιλελευθεροποίηση του. Με άλλα λόγια, θα γίνει ένα ακόμα πιο επικίνδυνο όργανο της Νέας Τάξης, ως περισσότερο ύπουλο στα πρότυπα των αντίστοιχων μορφωμάτων του εξωτερικού. Μιλώντας όμως για (κουτο)πονηριά, θα πρέπει να αναφερθούμε και στη δήθεν «έκπληξη» του ΛΑ.Ο.Σ.. Και λέμε «δήθεν», διότι οι Έλληνες ως αηδιασμένοι και απελπισμένοι από την κατάσταση, ήταν αναμενόμενο να τρέξουν να εναποθέσουν την ψήφο τους, σε αυτούς τους οποίους προωθεί το κατεστημένο ως «αντιμεταναστευτικούς».


Το πέτυχε εν μέρει λοιπόν, λόγω του καλού αποτελέσματος της Χρυσής Αυγής, να τους εγκλωβίσει στα ακίνδυνα καλούπια της αστικής νομιμοφροσύνης, την οποία πρεσβεύει το ΛΑ.Ο.Σ..


Ενθαρρυντικό είναι όπως και να έχει όμως το γεγονός, ότι ακόμα και έτσι, προτιμώντας την «ασφαλή για το καθεστώς λύση», ο Ελληνικός λαός έδειξε την απέχθειά του για την εισβολή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Σημαίνει και πως υπάρχει πολύ έδαφος για εμάς τους εθνικιστές, να απελευθερώσουμε.

Ακόμα καλύτερα, σημαίνει ότι το καθεστώς, χρησιμοποιεί το τελευταίο του ανάχωμα, πριν δει το λαό να αγγίζει τα εθνικιστικά ιδεώδη.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Υ.Γ.: Με τους διάφορους Παπαθεμελήδες, Τρεμόπουλους κοκ απαξιούμε να ασχοληθούμε, διότι αυτοί αφενός δε θα υπάρχουν μέχρι τις επόμενες εκλογές αφετέρου οι όσοι τους ψήφισαν, το έκαναν λόγω παντελούς άγνοιας για το ρόλο τους, αλλά και γενικότερα για την πολιτική.


Υ.Γ.2.: Η παρακρατική - εξωκοινοβουλευτική αριστερά παρά την τόση φασαρία που συνηθίζει να δημιουργεί, κατάλαβε ήδη πως τα ψωμιά της τελείωσαν και αρχίζει πάλι να διασπάται και να χώνεται… ΣΤΙΣ ΤΡΩΓΛΕΣ ΤΗΣ!