Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο του Συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού - Κατάθεση στεφάνου

Χθες το πρωί, Κυριακή 17 Μαΐου λίγο έξω από τη Ναύπακτο, ομάδα της Χρυσής Αυγής αποτελούμενη από συναγωνιστές των πυρήνων Αιτωλοακαρνανίας και Πάτρας, παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι στο μνημόσυνο του Συνταγματάρχη Ψαρρού του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων, το οποίο σφαγιάσθηκε από τους συμμορίτες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, μοιράστηκε έντυπο υλικό το οποίο πληροφορούσε για την κάθοδο του Λαϊκού Συνδέσμου στις Ευρωεκλογές και φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή». Σπάσαμε έτσι τη «συνωμοσία της σιωπής» των ΜΜΕ της πλουτοκρατίας, φέρνοντας τον κόσμο σε επαφή με τις πραγματικές μας θέσεις. Τέλος, διανείμαμε ένα φυλλάδιο το οποίο αφορούσε το συγκεκριμένο μνημόσυνο και καταδείκνυε την προδοσία των πολιτικών και την ιστορική ύβρη που συνεχώς διαπράττουν.


Μια πρώτη ομάδα εθνικιστών, προσήλθε από πολύ νωρίς στον πανέμορφο χώρο του μαυσωλείου και αφού μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους παρευρισκόμενους, άρχισαν τις ετοιμασίες για τη συνέχεια.


Σύντομα την εμφάνισή του άρχισε να κάνει ολοένα και περισσότερος απλός κόσμος, ένα στρατιωτικό τιμητικό άγημα και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Εν τέλει, η τελετή άρχισε με καθυστέρηση, αφού αναμένονταν τα «υψηλά ιστάμενα» πρόσωπα κάποιου Υπουργείου. Παρόμοια αδιαφορία βλέπετε, δε δείχνουν μόνο για τα σύγχρονα εθνικά ζητήματα αλλά και για την ιερή ιστορική μνήμη.


Μετά την τέλεση του θρησκευτικού μνημόσυνου, σειρά έλαβαν οι ομιλίες των διάφορων επισήμων καθώς και συμπολεμιστών του ηρωικού συνταγματάρχη. Η μνημόσυνη δέηση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από διάφορους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών κομμάτων μεταξύ αυτών και η Χρυσή Αυγή, η οποία έγινε δεκτής πολλών θερμών χειροκροτημάτων κατά την αναγγελία της.

Έπειτα, δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων έλαβε το υλικό των εθνικιστών, με τον κόσμο να αφήνει πολλά θετικά σχόλια και να δείχνει απηυδισμένος από την αλητεία των κοινοβουλευτικών, οι οποίοι δε δείχνουν να έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, υπηρετώντας αλλότριους σκοπούς.
Η Χρυσή Αυγή, θα είναι πάντα εκεί να τιμά τους Ήρωες οι οποίοι έπεσαν για το έθνος και την πατρίδα μας, ενάντια στην ιστορική λήθη που επιβάλλει η Νέα Τάξη.


Εν κατακλείδι, μια αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος της δράσης των Χρυσαυγιτών για να παίρνουμε θάρρος ενθυμούμενοι, ότι η κοινωνία δεν έχει εκφυλιστεί τελείως, αλλά υπάρχουν υγιείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν ξεχνούν!