Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Ο «Ελληνισμός» των πέντε ηπείρων από την εφημερίδα «Πελοπόνησσος»

Η Πατρινή εφημερίδα «Πελοπόνησσος» στο φύλλο κατόπιν της επετείου της Εθνικής Επαναστάσεως του ’21, φρόντισε να μας πληροφορήσει αρκετά ξεκάθαρα για το «τι» ακριβώς, θεωρεί ως «Ελληνισμό».



Μας παραθέτει λοιπόν την παραπάνω φωτογραφία ενός μικρού αγοριού Αφρικανικής καταγωγής, ντυμένο «τσολιαδάκι» και μας επεξηγεί εν συνεχεία πως, αυτό το οποίο απεικονίζεται αποτελεί τον «Ελληνισμό των 5 ηπείρων». Περίεργο, γιατί αφενός ιστορικά ο Ελληνισμός είχε ακμάσει σε τρεις μόνο ηπείρους, αφετέρου στη σημερινή εποχή στην οποία προφανώς αναφέρεται το δημοσίευμα, ο Ελληνισμός μετά βίας επιβιώνει στον Ελλαδικό χώρο. Εκτός βέβαια και εάν οι δημοσιογράφοι της «Πελοπονήσσου» συμμερίζονται τις διάφορες τερατολογικές απόψεις του γνωστού τηλέμπορα κ. Λιακόπουλου και διαφόρων άλλων οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ., σύμφωνα με τις οποίες οι αρχαίοι Έλληνες όχι μόνο συναντώνται σε ολάκερη την υφήλιο, αλλά και σε γειτονικά γαλαξιακά συστήματα.
Εν πάση περιπτώσει χαιρόμαστε, που «δεξιές» εφημερίδες όπως η «Πελοπόνησσος» αλλά και η «Καθημερινή» από αυτές τις πανελλαδικής κυκλοφορίας (βλέπε το αισχρό δημοσίευμα της τελευταίας), μας καθιστούν σαφές πως ουδεμία ουσιαστική διαφορά έχουν από τις λεγόμενες «αριστερές» και αποτελούν την εναλλακτική όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος το οποίο στρίβει η κοινοβουλευτική δικτατορία προσπαθώντας να διχάσει το εθνικό σύνολο.
Μια τέτοια πολυπολιτισμική Ελλάδα ΒΟΘΡΟ θέλουνε, όπου ο εθνικός προσδιορισμός δε θα είναι τίποτα άλλο παρά ακόμη ένας νομικός όρος με καμία απολύτως σχέση με τη βιολογική πραγματικότητα, προς τέρψιν των αντεθνικών τους συμφερόντων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συγκεκριμένοι εξουσιαστικοί κύκλοι, ανέκαθεν είχαν τέτοιες βλέψεις για τον Ελληνισμό, αλλά μέχρι προσφάτως δίσταζαν να εκδηλωθούν ανοιχτά, φοβούμενοι τις αντιδράσεις των πολιτών οι οποίοι διατηρούσαν κάποια στοιχειώδη πατριωτικά αντανακλαστικά. Φαίνεται τελικά, πως το σχέδιό τους, για πλήρη απεθνικοποίηση της πατρίδος μας, έχει περάσει στο τελικό του στάδιο και με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο, πασχίζουν να πείσουν τον κόσμο πως «Έλληνας» μπορεί να γίνει ο κάθε αλλοεθνής ή αλλόφυλος λαθρομετανάστης. Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, που έχυσαν αίμα έτσι ώστε να έχουμε σήμερα διασφαλίσει (; ) αυτό τον ελάχιστο ζωτικό χώρο τον οποίο - χαριστικά περισσότερο - ονομάζουμε Ελλάδα.

Οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, να αντιταχθούμε στις μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης και των μίσθαρνων οργάνων της τα οποία με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, φτάνοντας στο σημείο να παρουσιάσουν έναν Αφρικανό ως… Έλληνα. Θεωρούμε μάλιστα ότι και ο κάθε Αφρικανός, θα έπρεπε να νιώθει προσβεβλημένος από τους όσους θέλουν να του προσδώσουν μια διαφορετική εθνοφυλετική ταυτότητα από τη δική του. Δυστυχώς, το να περιμένουμε κάποια αντίδραση εκ μέρους του είναι μάλλον ανώφελο, μιας και το καθεστώς σκλαβιάς στο οποίο αναγκάζεται ζει, αποξενωμένος από το φυσικό του περιβάλλον και μέσα στη φαύλη υλιστική κοινωνία, δεν του αφήνει τέτοια περιθώρια αντίδρασης.
Εμείς οι Έλληνες πολίτες όμως, έχουμε ένα παραπάνω ΧΡΕΟΣ ως νόμιμοι κληρονόμοι αυτών των Ιερών εδαφών, να αντισταθούμε στην επερχόμενη «εκσυγχρονιστική» πανώλη, η οποία θα εκμηδενίσει κάθε εθνική - φυλετική ταυτότητα και ιστορική μνήμη!


Υ.Γ.: Στην ίδια γραμμή με τους παραπάνω ανθέλληνες και οι «εθνικοπατριώτες» του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής «νεολαίας» τους, δε θεωρούν ως μετανάστες τους… Σρι Λανκέζους (!) και του «ιδεολογικού ταγού» του ΛΑ.Ο.Σ. Χρήστου Γούδη, ο οποίος σε πρόσφατη εκδήλωση στην πόλη μας, δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο καθένας μπορεί να «γίνει» Έλληνας. Αυτά, για να μην τρέφουν ορισμένοι αυταπάτες, το τι ρόλο επιτελεί ο συγκεκριμένος σχηματισμός…

Πυρήνας Πάτρας