Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Δελτίο τύπου για τη σφαγή στην Παλαιστίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Πάτρα 09/01/2009


“ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Εδώ και μερικές μέρες ο “περιούσιος λαός” άνοιξε πυρ, κατά την προσφιλή του τακτική, στον Παλαιστινιακό λαό. Αιτία αυτής της δολοφονικής επίθεσης, παρουσιάζεται η άμυνα του Ισραήλ στις επιθέσεις της Χαμάς. Ουδείς των υποτελών κρατών και διεθνών οργανισμών τόλμησε να σηκώσει κεφάλι στον παγκόσμιο αφέντη του. Τουναντίον, κάποιοι ποταποί σφουγγοκολάριοι συνεχίζουν και δικαιολογούν το συνεχές έγκλημα της γενοκτονίας του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού λαού. Διότι για γενοκτονία πρόκειται! Οι στόχοι των σιωνιστών είναι αποκλειστικά σχολεία, νοσοκομεία και γενικά μέρη όπου βρίσκεται άμαχος πληθυσμός.
Οι ντόπιοι, οι δικοί μας πολιτικάντηδες συμμετέχουν στο αποτρόπαιο έγκλημα με την αποφυγή της καταδίκης του μοναδικού “κράτους” τσαμπουκά – τρομοκράτη τηρώντας δήθεν “ίσες αποστάσεις”, το οποίο κάνει ότι θέλει επειδή κανείς δε μπορεί να το ελέγξει αφού το ίδιο το σιωνιστικό καθεστώς ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι απανταχού “αντιεξουσιαστές” - αναρχικοί και λοιπά καλόπαιδα δεν τόλμησαν ούτε μια φορά να κάνουν πορεία αντίδρασης, να κάψουν κάποια ισραηλίτικη σημαία, να επιτεθούν με μολότοφ εναντίον ισραηλίτικων στόχων... Άκρα του τάφου σιωπή λοιπόν και από τους αποκαλούμενους “νεαρούς ακτιβιστές”, οι οποίοι για ακόμη μια φορά “τουμπεκιάζονται” όταν δεν τους προστάζει ο αφέντης τους να προβούν σε κάποια ενέργεια.
Και όλα αυτά, ενώ στην Παλαιστίνη συνεχίζεται με πρωτοφανή αγριότητα η σφαγή νηπίων και αθώων παιδιών.
Ο “Λαϊκός Σύνδεσμος” Χρυσή Αυγή - Περιφερειακή Οργάνωση Νοτιοδυτικής Ελλάδος, καταδικάζει απερίφραστα τη συνεχόμενη γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Σιωνιστές φονιάδες, καταδικάζει τα κράτη προτεκτοράτα των ΗΠΑ – Ισραήλ, τους διεθνείς οργανισμούς οι οποίοι επιμελημένα δεν καταδικάζουν ούτε παίρνουν δραστικά μέτρα για το συνεχές έγκλημα του Ιουδαϊκού “κράτους”, απέναντι σε άμαχους – ανυπεράσπιστους ανθρώπους.


ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ