Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Δελτίο τύπου: Η Πάτρα δείχνει το δρόμο

11-10-08

Την Τρίτη 9/12 σύσσωμοι οι Πατρινοί πολίτες, αγανακτισμένοι από το μένος των χαϊδεμένων «παιδιών» του συστήματος, τους λεγόμενους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές κλπ οι οποίοι λεηλατούσαν και έκαιγαν την Πάτρα επί τρεις μέρες, επιτέλους αντέδρασαν δυναμικά, παίρνοντας πλέον το νόμο στα χέρια τους εφόσον αυτός ήταν πλέον αδύνατο να εφαρμοσθεί από την αστυνομία της πόλης. Πράγματι, οι πολίτες απώθησαν τους τραμπούκους και τους έτρεψαν σε φυγή μέχρι τα σύνορα του κέντρου της Πάτρας. Πολλά ακούστηκαν για το Κίνημά μας, από τα κανάλια αλλά κυρίως από το δήμαρχο Πατρέων, Ανδρέα Φούρα, ο οποίος έβλεπε πίσω από το μαζικό και δίκαιο ξεσηκωμό των πατρινών μόνο Χρυσαυγίτες. Με τη σειρά μας, πληροφορούμε τον κύριο Φούρα ότι μέσα στο πλήθος των πολιτών αυτών βρίσκονταν φίλοι του Κινήματός μας, καθώς και των υπόλοιπων κομμάτων.

Ίσως αυτή του η πλάνη να προήλθε, από το γεγονός ότι ο κ. Φούρας, μόλις πριν από 3 χρόνια έγινε μόνιμος κάτοικους Πατρών, οπότε λογικό είναι να αγνοεί πρόσωπα και καταστάσεις.
Επίσης, να θυμίσουμε στον κύριο Δήμαρχο, ότι οι Χρυσαυγίτες όσο και εάν τον δυσαρεστεί, είναι ΚΑΙ αυτοί πολίτες της Πάτρας οι οποίοι πληρώνουν δημοτικούς φόρους, τέλη κοκ, και οι οποίοι ανήκουν στο νόμιμο πολιτικό φορέα που ονομάζεται Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή», που μάλιστα θα λάβει μέρος και στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Η Χρυσή Αυγή, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού, σε αντίθεση με τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, τα οποία είναι απόντα όταν αυτός τα χρειάζεται παρέχοντας αντί για ουσιαστική βοήθεια, ευχολόγια. Πιθανώς αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απασχολημένα με τη συγκάλυψη των σκανδάλων στα οποία πρωταγωνιστούν, αφήνοντας στο έλεος των σοβαρών καθημερινών προβλημάτων τους, τους Έλληνες.